Πώς να παίξεις

  • Επιλέξτε τουλάχιστον 5 αριθμούς από το πεδίο 1ου αριθμού (1 έως 45) και τουλάχιστον 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ από το πεδίο αριθμών 2ου ΤΖΟΚΕΡ (1 έως 20).
  • Μπορείτε να συμπληρώσετε έως και 6 τομείς (A-F)
  • Το Tzoker DNA είναι μια πλατφόρμα όπου οι δημιουργοί και οι χρήστες είναι πάροχοι περιεχομένου και δεν αναλαμβάνεται καμία ευθύνη για το περιεχόμενο που προστίθεται από τους χρήστες.
  • Όλα τα αριθμητικά δεδομένα, οι στατιστικές και οι εκτιμήσεις στον ιστότοπο Tzoker DNA προορίζονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Το περιεχόμενο στις στήλες και που δημιουργείται από τα μέλη είναι οι απόψεις των συγγραφέων και των μελών. Δεν αντικατοπτρίζει τη γενική άποψη του Tzoker DNA για το σχετικό θέμα.
  • Οι πληροφορίες στις ιστοσελίδες μας και η ακρίβειά τους δεν είναι εγγυημένες από εμάς και αυτές οι πληροφορίες δεν παρέχονται για να παρέχουν ένα συγκεκριμένο εισόδημα. Για το λόγο αυτό, η Tzoker DNA δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε υλική/ηθική ζημιά που μπορεί να προκύψει από λάθη, παραλείψεις στις πληροφορίες σε αυτές τις σελίδες ή τις συναλλαγές που έγιναν με βάση αυτές τις πληροφορίες, καθώς και για τυχόν ζημίες που μπορεί να υποστούν τρίτα μέρη σε οποιαδήποτε με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Το Tzoker DNA δεν τοποθετεί παράνομα στοιχήματα ούτε μεσολαβεί με οποιονδήποτε τρόπο.


TO ΤΖΟΚΕΡ

Το ΤΖΟΚΕΡ είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι τύχης που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Στόχος του παιχνιδιού είναι να προβλέψεις σωστά 5 αριθμούς από το πρώτο πεδίο των 45 αριθμών και 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ από το δεύτερο πεδίο των 20 αριθμών. Οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22.00 το βράδυ. Οι κληρώσεις μεταδίδονται ζωντανά για το κοινό μέσα από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στο tzoker.gr και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ Συμμετοχές στο ΤΖΟΚΕΡ μπορείς να καταχωρείς καθημερινά online, εκτός από τις μέρες των κληρώσεων (Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή), κατά τις οποίες η προθεσμία κατάθεσης δελτίων είναι μέχρι τις 21:30 το βράδυ (μετά τις 22:15 μπορείς να ξαναπαίξεις για την επόμενη κλήρωση).


ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ

Το ΤΖΟΚΕΡ σας προσφέρει 8 τρόπους να κερδίσετε, ανάλογα με το πόσοι αριθμοί από αυτούς που κληρώθηκαν, συμφωνούν με τους 5+1 αριθμούς που επιλέξατε:

Κατηγορία Κερδών
Σωστές Προβλέψεις (5+1) (5) (4+1) (4) (3+1) (3) (2+1) (1+1)
Κέρδος ανα Επιτυχία * * €2.500,00 €50,00 €50,00 €2,00 €2,00 €1,50

* Τα κέρδη στις κατηγορίες “5+1” και “5” εξαρτώνται από τις στήλες που συγκεντρώθηκαν, ενώ στις υπόλοιπες κατηγορίες είναι προκαθορισμένα. Όταν δεν υπάρχουν νικητές σε οποιαδήποτε από τις δύο πρώτες κατηγορίες επιτυχιών, τότε το ποσό που αντιστοιχεί στην κατηγορία αυτή μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση και προστίθεται στο ποσό που μοιράζει η ίδια κατηγορία (ΤΖΑΚ ΠΟΤ).

An unhandled exception has occurred. See browser dev tools for details. Reload 🗙